Хакими с коронавирус, пропуска мача с Борусия Мьонхенгладбах


Хакими с коронавирус, пропуска мача с Борусия Мьонхенгладбах
Снимка: Getty Images/Guliver

1091 0

Отборът на Интер ще бъде без един от важните си играчи при старта на тима в тазгодишното издание на Шампионската лига. Ашраф Хакими е дал положителен тест за коронавирус и ще пропусна двубоя на „нерадзурите“ тази вечер срещу Борусия Мьонхенгладбах.

Според ‘Sky Sport’ десният бек е минал тест в днешния ден, от което станало ясно, че бившият футболист на Борусия Дортмунд е носител на COVID-19. Това означава, че се треньорът Антонио Конте няма да може да използва 21-годишния футболист, което пък отваря дупка отдясно на отбраната. Хакими ще трябва да бъде под карантина поне в рамките на 10 дни и ще може да се върне в игра, щом тестът му за коронавирус се окаже негативен.

Алесандро Бастони и Раджа Наинголан също бяха заразени с COVID-19, но се възстановиха от заболяването. Роберто Галиардини, Йонут Раду, Милан Шкриняр и Ашли Йънг дадоха положителни резултати на днешните тестове и също ще пропуснат мача срещу Борусия Мьонхенгладбах. А ето какъв рекорд подобри вратарят на Интер Самир Ханданович в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички