Гуардиола: Труден мач, когато Реал поемаше инициативата, не се справяхме


Гуардиола: Труден мач, когато Реал поемаше инициативата, не се справяхме
Снимка: Getty Images

6151 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че тимът му е вкарал гол на Реал Мадрид, когато съперникът е играел по-добре, а е инкасирал попадение, когато неговият тим е бил по-добър на терена. Снощи двата тима завършиха наравно 1:1 в първия си полуфинал в Шампионска лига.

"Напрегнат, труден мач. Това е полуфинал на "Сантяго Бернабеу". Понякога имахме добри моменти, но понякога беше трудно, защото Реал владееше топката добре. Следващата сряда ще бъде финал с нашите фенове. Започнахме добре и второто полувреме, но когато Реал пое инициативата, не се справихме", коментира Гуардиола след двубоя.

"Реал правеше много пасове по левия фланг, съперникът е добър в тази част на терена, но след това успяхме да вкараме фантастичен гол чрез усилията на Кевин Де Бройне, Имахме няколко добри момента след това. Надявам се в Манчестър да се защитаваме и да атакуваме по-добре", продължи той.

"Що се отнася до играта на Холанд, пространството между централните и крайните защитници беше заето. Беше му трудно, но се движеше добре и имаше моменти", завърши испанецът. Ето какъв бе коментарът за мача на Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички