Карло Анчелоти: Доволни сме, борихме се и може би изпуснахме победата


Карло Анчелоти: Доволни сме, борихме се и може би изпуснахме победата
Снимка: GettyImages

2584 0

Реал Мадрид и Манчестър Сити не съумяха да се победят в първата полуфинална среща помежду си от Шампионска лига. В зрелищен двубой на "Сантяго Бернабеу" двата тима завършиха при резултат 1:1.

"Гражданите" имаха сериозен превес в притежанието на топката и головите положения през първото полувреме. Въпреки това, "кралете" се възползваха от удобна ситуация, за да открият резултата с помощта на Винисиус в 36-та минута. Именно трудните първи 45 минути за испанския гранд не останаха скрити и от треньора Карло Анчелоти, който отчете доминацията на противника.

"Беше интересен мач. За нас бе трудно през първото полувреме, но второто се представихме много по-добре. Установихме добър контрол върху срещата. Когато те притежаваха топката дълго, ние контролирахме нещата в защита. Когато започнахвахме да играем, изпитвахме затруднения", призна Анчелоти пред "BT Sport" и продължи.

Силните страни на "белите"

"В дефанзивен план бяхме добри. Рюдигер се справи добре срещу Холанд, а полузащитата контролираше нещата. Представянето беше добро и сме доволни. Силно сме мотивирани за следващия мач

След като вкараха играхме добър футбол. Имахме хубави шансове и се представихме на ниво. Това ни оставя с добри чувства за реванша следващата седмица", добави специалистът.

"Изпуснахме победата"!

"Дори когато заслужаваш победата, има моменти, в които не можеш да я осъществиш. Играхме обаче добре, доволен съм. Мисля, че се фокусирахме върху това да контролираме пространството между линиите, опитвайки се да спрем Де Бройне и Гюндоган да се възползват от него. Кроос и Модрич се справиха с това много добре. Борихме се, може би заслужавахме и победата", завърши Карло Анчелоти.

Наставникът на "белите" не си премълча и за изключително спорното положение при изравнителния гол на гостите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички