"Голът на Сити трябваше да е отменен от ВАР": Мрежата "гръмна", Карло се съгласи (ВИДЕО)


"Голът на Сити трябваше да е отменен от ВАР": Мрежата "гръмна", Карло се съгласи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9573 0

Реал Мадрид и Манчестър Сити не се победиха в първи полуфинален мач от сблъсъка им в Шампионска лига. Двата тима завършиха при равен резултат 1:1, след като Винисиус Жуниор изведе домакините напред в резултата през първата част (36'), доато Кевин де Бройне изравни през втората (67').

Изходът обаче можеше и да е различен, ако претенциите на домакините за това, че топката е излязла от очертанията при изграждането на атаката за гола на Сити бяха уважени. А след мача преобладаващото мнение е, че "кралския клуб" е бил сериозно ощетен.

Ощети ли ВАР сериозно Реал Мадрид в Шампионска лига?

"ВАР трябваше да погледне ситуацията, при която Бернардо Силва овладя топката, но тя бе извън игра" - заяви Арсен Венгер. От beIN Sports ясно показаха с 3D технология, че наистина топката е напуснала очертанията.

Дори наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти изрази недоволството си: "beIN показа, че топката е била в аут. Видяхме го - 3D технология. Но ВАР не го видя" - сподели италианският специалист.

Можете да видите по-долу чрез снимките и видеата това, върху което се гради недоволството на Венгер и Анчелоти, както и на стотиците хиляди в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички