Гуардиола преди мача между Манчестър Сити и Олимпик Лион: Всичко е възможно


Гуардиола преди мача между Манчестър Сити и Олимпик Лион: Всичко е възможно
Снимка: Getty Images/Gulliver

1055 0

Мениджърът на английския гранд Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, говори преди важния сблъсък от четвъртфиналите в Шампионска лига срещу Олимпик Лион. Испанският специалист е наясно, че всичко е възможно и призна, че има напрежение. Освен това, той разкри, че ФА Къп и Карабао Къп своебразно са помогнали на "гражданите".

"Всичко може да се случи, това е елиминационен мач, но ние сме готови. Напрежението ще е налично, но това е така и за всички останали отбори. Подготвени сме. Малко по-различно е. Когато сблъсъкът е в два мача, при първата среща излизаш с мисъл и за втората.

Играта във ФА Къп и Карабао Къп ни накара да свикнем на това всичко да се решава в един мач. Няма втори шанс - или си вътре, или вън. Подходът е много различен. Лион е труден отбор с много добри играчи. Трябва да сме фокусирани върху себе си, да сме готови и да опитаме да спечелим" - споделя Гуардиола.

Победителят измежду Манчестър Сити и Олимпик Лион ще се изправи срещу феноменалния Байерн Мюнхен, който не остави шансове на Барселона (статистика).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички