Гуардиола отсече: В защита бяхме перфектни, знам какво ни очаква в Мюнхен


Гуардиола отсече: В защита бяхме перфектни, знам какво ни очаква в Мюнхен
Снимка: Getty Images

3825 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази интересно мнение след гръмкия успех на своя тим с 3:0 над Байерн Мюнхен в първия ¼-финал в Шампионска лига. Той предупреди, че реваншът в Германия няма да е никак лесен.

„Срещнахме се два топ отбора на ¼-финалите. Определено силите бяха изравнени. Родри вкара страхотен гол, след който взехме преднина. Но до 15-ата минута не можехме да контролираме джобчетата, онези празни пространства. Те бяха по-добри при статичните положения в този период от мача. Променихме нещата в края, вкарахме голове, но и пропуснахме положения“, започна коментара си след двубоя Гуардиола.

„Знам какво ще бъде на реванша в Мюнхен, трябва да бъдем окей. Нужно е да бъдем по-добри. Ще трябва да се напаснем. Там ще има доста удари от тяхна страна“, предупреди той за реванша в Германия.

„Не само Диаш заслужава похвали! Стоунс и Аке също се представиха на високо ниво, изобщо цялата ни защита игра много добре. Щом се справиха с набезите на играчи като Сане и Гнабри, значи в защита сме изглеждали и сме се справили много добре. Генерално обаче се представихме добре в дефанзивен план“, каза още Пеп.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Куршумът на Родри, който застреля Зомер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички