Галатасарай изпусна обрат в Литва след голяма драма и червен картон (ВИДЕО)


Галатасарай изпусна обрат в Литва след голяма драма и червен картон (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1619 0

Жалгирис поднесе изненадата на старта от втория квалификационен кръг в Шампионска лига, след като завърши 2:2 с Галатасарай. Феновете в Литва станаха свидетели на изключителна драма, след като изравнителното попадение за домакините падна едва във втората от общо шест добавени минути чрез Казлаускас.


Video edited on Kapwing

Той в радостта си съблече тениската си и така в рамките на 12-тина минути влезе в игра, донесе ремито и бе изгонен след два жълти картона.

Така домакините вкараха първото и последното попадение, след като откриха чрез Ойевусу 180 секунди след началото на втората част. Нигериецът бе изведен от дистанция с дълго подаване и наказа много лоша грешка в отбраната на съперника за 1:0. 

Последва обрат от страна на турския шампион, който в рамките на 3 минути между 75-тата и 78-мата реализира две попадения и смълча временно столичното съоръжение. Головете бяха дело на Бардакджъ и Дерсивоглу.

Трябва обаче да се отбележи, че дори след изравняването домакините имаха някои добри шансове за свой обрат в резултата, но бяха пропилени. След седмица предстои реванш в Истанбул, а крайният победител ще спори в следващия кръг с победителя от двойката Лудогорец/Олимпия Любляна.

Следете всичко от Шампионска лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички