Гаф или фен? Запленен от Меси съдия забрави мястото си и сътвори глупост в Шампионска лига (ВИДЕО)


Гаф или фен? Запленен от Меси съдия забрави мястото си и сътвори глупост в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4180 0

Във вторник вечер (28.09) се случи очакваното с огромно нетърпение в последните седмици събитие за феновете на френския гранд ПСЖ - новата мегазвезда в клуба Лионел Меси реализира първото си попадение за парижани.

То дойде в много важен момент. Тимът от френската столица посрещна Манчестър Сити, след като преди две седмици записа разочароващо равенство с Брюж (1:1) в Шампионска лига. При резултат 1:0 в полза на тима и сериозен натиск от гостите аржентинецът блесна с красиво попадение.

Часове след срещата пък феновете с по-набито око забелязаха повече от любопитно нещо. При атаката за попадението, в която Меси дриблираше към наказателното поле (преди да подаде към Килиан Мбапе), страничният съдия сътвори нещо рядко срещано за турнир с престижа на Шампионска лига.

Той буквално навлезе в терена, докато наблюдаваше как Меси дриблира напред. Феновете в социалната мрежа пък се пошегуваха, че реферът е голям фен на Лео и е бил толкова запленен от гледката, че това е довело до този резултат. А кой знае дали истината не се крие някъде там? Вижте любопитните кадри във видеото по-долу.

Вижте красивия първи гол за Лионел Меси с отбора на ПСЖ (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички