Карло Анчелоти: Мъчно ми е да гледам Челси в това положение, Лампард е професионалист


Карло Анчелоти: Мъчно ми е да гледам Челси в това положение, Лампард е професионалист
Снимка: Getty Images

1967 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви преди сблъсъка с Челси, че неговият отбор е готов за мача, но в същото време симпатизира на бившия си клуб за положението, в което се намира, и похвали бившия си възпитаник и настоящ колега Франк Лампард за работата.

Анчелоти е горд да води Реал Мадрид

"За мен да водя този тим е просто нещо - заяви италианецът. - Справям се добре начело на Реал, нещата се получават. Ако този сезон стигнем до трофея в турнира за Купата на краля, този състав ще е спечелил всичко възможно през последните две години. А има клубове, които не са постигали това през цялата си история", каза Карлето пред медиите.

Карло съчувства на "сините", но похвали Лампард

"Разбира се, че ми е мъчно да гледам Челси в това положение. Аз съм фен на клуба, защото там имах страхотни моменти. Дали обаче бих се върнал там като мениджър? Не, надявам се Лампард да свърши отлична работа. Той няма моя опит, защото аз съм на 63 години, а той е на 44 години. Но промяната там няма да стане от днес за утре. Франки е пълен професионалист. Той знае какво може да се случи в тези големи мачове и знае как да подготви отбора си за това. А и в Челси е пълно с класни футболисти", добави още Анчелоти.

Реал Мадрид посреща Челси на "Сантяго Бернабеу" днес (12 април) от 22:00 часа. Срещата ще може да проследите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички