Финтът на Винисиус, който прати Пеп Гуардиола на колене (ВИДЕО)


Финтът на Винисиус, който прати Пеп Гуардиола на колене (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

17836 0

Манчестър Сити и Реал Мадрид сътвориха истинско зрелище с марка Шампионска лига, отбелязвайки си 7 попадения в първия 1/2-финален мач.

"Гражданите" победиха с 4:3 испанския гранд като домакини на "Етихад". Срещата бе изпълнена с драма, а емоциите завладяха по-голямата част от игровото време. На напрежението не издържа и самият Пеп Гуардиола. 

След контраатака на "белите" топката стигна до нападателя Винисиус Жуниор. Бразилецът с едно движение неутрализира един от най-опитните футболисти в състава на "небесносините". 

Виждайки това, Гуардиола се хвана за главата и падна на колене, усещайки накъде отиват нещата. С прекрасния си финт Винисиус се освободи от съперника си, самостоятелно нахлу в наказателното поле и опъна мрежата на вратата, пазена от сънародника му Едерсон, правейки резултата 3:2. Реакцията на треньора на домакините бе култова и бързо обиколи социалните мрежи.

Междувременно наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, посочи какво ще бъде от ключово значение за реванша на "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички