Ето коя българска ТВ ще излъчи сблъсъка между ПСЖ и Манчестър Сити в Шампионска лига


Ето коя българска ТВ ще излъчи сблъсъка между ПСЖ и Манчестър Сити в Шампионска лига
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

4803 0

Шампионска лига се завръща! Днес предстои да се изиграят част от вторите мачове в груповата фаза на турнира... В може би най-интересния сблъсък за деня един срещу друг ще се изправят два отбора пълни с големи имена - ПСЖ и Манчестър Сити!

Парижани завършиха 1:1 с Брюж в първия си мач от надпреварата, докато "гражданите" победиха РБ Лайпциг в мач с 9 гола - 6:3.

За последно двата отбора се срещнаха в края на април - началото на месец май тази година. На 1/2-финалите в Шампионска лига Сити победи и в двата мача ПСЖ, но след това загуби финала от Челси...

Анхел ди Мария е наказан за днешния мач, но по всяка вероятност Лионел Меси ще запише минути на терена, ако не започне и като титуляр, тъй като е възстановен от леката травма, която получи в среща от френската Лига 1. Той ще се изправи срещу своя бивш треньор Хосеп Гуардиола!

Двубоят между ПСЖ и Манчестър Сити започва в 22:00 ч. българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 3"! Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички