Хосеп Гуардиола: Бернардо Силва е един от най-добрите футболисти в света


Хосеп Гуардиола: Бернардо Силва е един от най-добрите футболисти в света
Снимка: Getty Images

392 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола изрази мнение, че полузащитникът Бернардо Силва е щастлив в клуба въпреки твърденията, че иска да смени обстановката. Гуардиола определи португалеца като "един от най-добрите футболисти в света".

"Всичко, което искам е Бернардо да бъде щастлив, тук или където и да е. Желая му щастие, защото той заслужава най-доброто. Бернардо има отлично развита интуиция, той знае как да играе и предвижда какво ще се случи нататък. Никога няма да забравя втората шампионска титла, която завоювахме с 98 точки в актива си.

Бернардо беше най-добър играч в Англия. Да, той беше само номиниран, но наистина бе най-добрият. Ако в края на сезона реши да си тръгне, това ще бъде негово право. Единствено мога да кажа, че клубът, който ще вземе Силва, ще има в състава си един от най-добрите футболисти в света. Щастлив ли е тук? Ти не можеш да играеш така, ако си нещастен. Това е невъзможно", каза Гуардиола.

Междувременно стана ясно, че футболният агент Жорже Мендеш е предложил на Гуардиола звезда на Барселона, но испанският мениджър е отказал (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички