Ето как се "поздравиха" Кейлор Навас и Тибо Куртоа след края на мача (СНИМКА)


Ето как се "поздравиха" Кейлор Навас и Тибо Куртоа след края на мача (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

8769 0

Отборът на ПСЖ не остави никакъв шанс на Реал Мадрид в първия мач между двата тима от тазгодишното издание на Шампионска лига. Парижани се наложиха с категоричното 3:0 на своя "Парк де Пренс" и тръгнаха повече от успешно в кампанията.

През това лято ПСЖ закупи Кейлор Навас от Реал, след като Тибо Куртоа бе предпочетен за №1 на вратата на "Сантиаго Бернабеу". Навас пък дебютира със суха мрежа в мача със Страсбург, а след това се изправи и срещу бившия си клуб, в който нямаш никаква работа, след като "белия балет" не отправи нито един точен удар.

След последния съдийски сигнал пък камерите на "Парк де Пренс" заснеха любопитен момент. Двамата бивши колеги не се поздравиха, но пък Навас намигна закачливо на белгиеца.

 В хода на мача пък Гарет Бейл отправи страховит удар, с който тотално матира Кейлор Навас, но попадението бе отменено заради засада. Видео от "бижуто" на Бейл може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички