Байерн Мюнхен - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига от мегадербито?


Байерн Мюнхен - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига от мегадербито?
Снимка: Getty Images

4277 0

Още когато бе изтеглен жребият за Шампионска лига, веднага се откроиха две двойки. Една от тях противопостави германския шампион Байерн Мюнхен и звездната селекция на френския първенец ПСЖ. Първата среща бе на "Парк де Пренс" и завърши с минимален успех за гостите.

Сега ПСЖ гостува на "Алианц Арена" и ще опита да се върне в дуела и да навакса изоставането. Атомното нападение на Кристоф Галтие обаче ще бъде наранено, тъй като стана известно, че Неймар ще бъде аут до края на сезона.

Така отговорността пада най-вече върху раменете на Лионел Меси и Килиан Мбапе. Аут за парижани ще бъде и Преснел Кимпембе, който също е с травма. Баварците пък няма да могат да разчитат на Лука Ернандес и Мануел Нойер, които също са контузени. Бенжамен Павар пък си изкара червен картон в първата среща и ще бъде наказан.

След загубата в първия двубой срещу Байерн ПСЖ изигра три срещи, като спечели всяка една от тях. Освен това парижани се отличиха с общо 11 попадения във въпросните мачове. Трябва обаче да се отбележи, че и допуснаха 5 гола във вратата си - от Лил и Нант.

Байерн Мюнхен пък загуби в дербито с Борусия Мьонхенгладбах веднага след успеха над ПСЖ и по този начин завърза борбата в германската Бундеслига. Следващите две срещи обаче бяха победи - 3:0 над претендента за титлата Унион и 2:1 срещу Щутгарт.

Задачата на парижани ще бъде много трудна срещу баварците и предвид факта, че в последните 5 официални двубоя между тях Байерн Мюнхен е спечелил 4 сблъсъка, а ПСЖ - едва един (в голово шоу след 3:2).

Реваншът между двата отбора е днес (08.03) от 22:00 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по bTV Action, като ще можете да следите дербито в Шампионска лига Байерн Мюнхен - ПСЖ НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички