Галтие разкри за недостатъци в двата тима и как ПСЖ трябва да бие Байерн Мюнхен


Галтие разкри за недостатъци в двата тима и как ПСЖ трябва да бие Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1013 0

Старши треньорът на ПСЖ - Кристоф Галтие, говори традиционно преди последната тренировка на "принцовете" преди реванша с Байерн Мюнхен на осминафиналите в Шампионска лига.

Двата тима излизат на терена на 8-и март от 22:00 часа българско време, а срещата ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Специалистът за пореден път бе категоричен във възможностите на играчите му в елиминирането на баварците след гола пасив от домакинството на "Парк де Пренс".

Желанието на Галтие

Галтие призова отбора си да бъде "много по-агресивен" в представянето си, и вярва, че играчите му имат всички шансове да стигнат до четвъртфиналите:

"Всички мачове са важни и ние ги играем с амбицията да ги спечелим. Шампионската лига винаги е много висока цел. ПСЖ трябва да има много по-агресивно поведение. Ако сме в това състояние на ума, имаме възможност да се класираме утре", категоричен бе специалистът.

Проблемите в ПСЖ и Байерн

Мениджърът посочи, че работи върху укрепването на защитата, след като допусна две попадения при победата срещу Нант и три срещу Лил преди това:

"Всяка система има недостатъци и силни страни. В последните мачове допуснахме голове. Говорим много за това. Тази сутрин прекарах много време с някои от моите играчи. Има недостатъци както в нас, така и в съперника. Ще трябва да бъдем едновременно много бдителни и много смели в начина, по който ще атакуваме", добави Галтие.

Французинът разкри, че Ашраф Хакими, Норди Мукиеле и Маркиньос се възстановяват след контузии си и изглеждат готови утре, но окончателното решение ще бъде взето едва след тренировката.

Вижте заканата на Килиан Мбапе по адрес на Байерн Мюнхен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички