Наско Сираков каза за кого ще гласува Левски за президент на БФС - спомена Бербатов и Крушарски


Наско Сираков каза за кого ще гласува Левски за президент на БФС - спомена Бербатов и Крушарски
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg

5962 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков отговори на любопитен въпрос, свързан с предстоящия Конгрес за избирането на нов президент на БФС. Това се случи по време на съвместната пресконференция с изпълнителния директор - Даниел Боримиров и члена на Управителния съвет на клуба Борислав Георгиев.

Сираков призна, че "сините" няма да издигат кандидат за президент от името на клуба. Той сподели, че е чул само за кандидатурите на Димитър Бербатов, Христо Крушарски и Димитър Аргиров. За Вальо Михов отговори, че не е бил категоричен и че ще се чуят.

Мажоритарният собственик на Левски бе категоричен, че клубът ще даде своя глас на база на предложената програма от всеки от кандидатите и спрямо това, което предлагат за развитие. Той допълни още, че сме под дъното, но за финал поздрави Илиан Илиев, като призна, че е надминал многократно очакванията му.

Още: От Левски притесниха с отговор за Божков, а Сираков отговори кога последно се чули

Наско Сираков обясни за кого ще гласува Левски

"Не правим сметка да издигаме кандидат от името на Левски. Това може да се промени в следващите седмици. Изключително важно ще е за нас каква програма ще предложи всеки кандидат. За Митко Бербатов и екипа му знаем. Чувам, че Крушарски щял да се кандидатира. Димитър Аргиров също щял да се кандидатира. Вальо Михов, доколкото разбрах, не е категоричен, ще проведа разговор с него. Истината е, че трябва да видим какво предлагат всички кандидати и как виждат развитието. На всички ни е ясно, че трябва да има огромен завой в работата на БФС, ако искаме да се отлепим от дъното, а ние сме и под дъното.

Искам да поздравя Илиан Илиев - един светъл лъч. Надхвърли изключително много очакванията ми, но това не ме учудва. На него - успех с цяло сърце" - сподели той. Сираков даде и категоричен отговор дали Николай Костов излита от Левски.

Наско Сираков се извини на "синя" България и даде обещание, Борислав Георгиев разкри дълговете на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички