Димитър Бербатов обяви дали ще подкрепи някой на финала на Шампионска лига


Димитър Бербатов обяви дали ще подкрепи някой на финала на Шампионска лига
Снимка: Sportlive.bg

2090 0

Един от най-великите български футболисти за всички времена Димитър Бербатов коментира предстоящия финал в Шампионска лига, съпоставящ Ливърпул и Реал Мадрид. Носителят на Златната обувка и обяви дали ще подкрепи някой отбор в големия сблъсък.

"Едните ми взеха купата под носа отдавна, а с другите имаме голямо съперничество. Това са отбори, които имат феноменални футболисти и треньори и заслужават цялото уважение на света", коментира Бербо пред медиите след церемонията по излагането на трофея от Шампионска лига пред НДК.

"Надявам се да не станем свидетели на скучен мач, въпреки че се очаква поради залога. За всички нас ще бъде по-хубаво, ако ме опровергаят и има много голове. 

И двата отбора ги уважавам и ми харесва начинът, по който подхождат към футбола. Лично в този случай искам да наблюдавам добър футбол. Честен и откровен съм, не подкрепям никой на финала. Искам да видя хубав футбол.

Вижте какво каза Бербатов относно финала за Купата на България между ЦСКА и Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички