Димитър Бербатов също изрази мнение след драмата на Реал Мадрид - Манчестър Сити


Димитър Бербатов също изрази мнение след драмата на Реал Мадрид - Манчестър Сити
Снимка: Guliver/GettyImages

1835 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира изминалия полуфинален спектакъл в Шампионска лига между Реал Мадрид и Манчестър Сити, който „кралете“ спечелиха драматично с 3:1 след продължения и с общ резултат 6:5 продължиха към финала в Париж. Българинът сравни този епичен сблъсък с финала от 1999 година между Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед на „Камп Ноу“, когато „червените дяволи“ направиха пълен обрат от 0:1 до 2:1 в последните две минути на двубоя.

Тимът на Карло Анчелоти губеше с 0:1 до 90-тата минута, когато Родриго изравни резултата след грешка в защитата на гостите, а само две минути след това реализира ново попадение, което доведе до екстаз феновете на „Бернабеу“ и вкара мача в продължения.

„Нямам обяснение какво се случи с Ман Сити срещу Реал Мадрид. Заприличаха ми на Байерн (Мюнхен) през 1999 година срещу Ман Юнайтед. Беше точно същото – два гола в последните минути. Ако някой малък отбор, който не притежава толкова голям талант и класа, допусне два гола в края на мача, това ще кажем, че това е, защото е малък отбор, който няма манталитет на победител. Аз обаче нямам никакво обяснение за това, което се случи с Ман Сити. Как този отбор на отборите, с толкова много победители в състава си, може да допусне два гола след 90-ата минута в полуфинал на Шампионската лига. Трябваше да се по-концентрирани. Би трябвало да знаят как да задържат резултата“, каза Бербатов

Вижте още: Бербатов даде ценен съвет на Манчестър Юнайтед

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички