Диего Симеоне изчетка здраво Селтик: Харесвам ги и имам уважение към тях


Диего Симеоне изчетка здраво Селтик: Харесвам ги и имам уважение към тях
Снимка: Getty Images

868 0

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне говори на пресконференция преди домакинството на Селтик в Група „Е“ на Шампионската лига. Двата тима извъртяха 2:2 в предишния мач помежду си в Глазгоу преди 2 седмици.

„Дюшекчиите“ са втори в класирането с 5 точки. Селтик е последен само с 1 точка.

Аржентинският специалист обаче не пропусна да похвали шотландския град. Той не скри възхищението си от съперника и начина им на игра.

МНЕНИЕТО НА ЧОЛО

"Селтик играе футбол, който наистина харесвам, така че имам пълно уважение към съперника. Мисля, че ще играят точно по същия начин, както срещу Фейенорд, Лацио и нас. Това е техният стил и не очаквам нищо друго освен те да излязат по същия начин.

Противникът играе истинска висока преса и те наистина не ни оставиха време да мислим. Трябва да можем да се справим с това. Знаем, че съперникът ни започва много добре мачовете, така че ще се опитаме да противодействаме", изчетка шотландците Симеоне

"Обикновено виждате много голове в Шампионската лига, защото всички отбори имат добри футболисти, добри нападатели, знаят как да играят футбол. Това е целта на Шампионската лига. Но нашата сила през годините беше способността ни да запазим мрежата чиста и да израснем оттам като отбор.

Ще се опитаме да направим това, като запазим мрежата чиста и след това ще се опитаме да намерим начини да вкараме гол на Селтик, който знае как да играе футбол. Групата е много трудна. Мисля, че Селтик заслужаваше повече срещу Фейенорд и Лацио. Очевидно всеки отбор ще губи точки. Двата отбора, които успеят да бъдат по-постоянни, ще бъдат тези, които се класират за 1/8-финалите", каза още Чоло.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Потвърдено: Приключва или продължава приказката на Диего Симеоне в Атлетико Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички