Деле Али обясни защо Тотнъм не е същият отбор от миналия сезон


Деле Али обясни защо Тотнъм не е същият отбор от миналия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

2302 0

Халфът на Тотнъм Деле Али коментира разочароващото отпадане на тима на Спърс от Шампионската лига в снощната вечер. Според английския полузащитник самочувствието на отбора от миналия сезон го няма и това е една от причините за слабото представяне. „Шпорите“ бяха елиминирани от РБ Лайпциг след две поражения с 0:1 и 0:3.

„Ужасно е“, коментира Деле Али пред BT Sport след последния съдийски сигнал. „Вярвахме, че може да направим нещо преди мача, но изобщо не играхме добре. Това е Шампионска лига – ако не се представиш добре, ще бъдеш наказан. Извиняваме се на феновете, че отпаднахме и загубихме по този начин, те заслужават повече. Трябва да се борим. Не трябва да бъдем на позицията, в която сме в шампионата, не можем да го крием. Това не е добър сезон за нас. Истината е, че се намираме в много неприятна ситуация, самочувствието ни изчезна“, каза Деле Али.

Това ще бъде пореден сезон за „шпорите“ без трофей, след като те отпаднаха и от надпреварата за ФА Къп миналата седмица. А ето какво каза треньорът на тима Жозе Моуриньо след снощното поражение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички