Брюж - Бенфика по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Шампионска лига?


Брюж - Бенфика по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1001 0

Белгийският Брюж приема отбора на Бенфика в първа 1/8-финална среща в Шампионска лига. Двубоят е днес, 15 февруари, от 22 часа на стадион "Ян Брейдел". Срещата Брюж - Бенфика ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Брюж записа много силно представяне в груповата фаза на турнира, което му осигури историческо първо класиране в елиминациите. Белгийците завършиха на второ място, като изпревари сочените за фаворити - Атлетико (Мадрид) и Байер Леверкузен.

След подновяването на сезона обаче Брюж има известни проблеми и е далеч от най-доброто си представяне. Отборът е на 4-о място в шампионата и не се бори за титлата.

Бенфика пък е на другата крайност , тъй като е лидер в шампионата в Португалия. В последните си четири мача в шампионата на Португалия Бенфика има четири успеха, като е вкарал 11 гола и не е допуснал нито един. Португалският тим обаче вече е без голямата си звездс Енцо Фернандес, който подписа с Челси през зимния трансферен прозорец. 1/8-финалната среща между Брюж и Бенфика ще бъде предавана пряко по Ринг.



Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички