Aтлетико изпусна 10 от Брюж и ще трепери за оставане в Шампионска лига


Aтлетико изпусна 10 от Брюж и ще трепери за оставане в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1167 0

Атлетико Мадрид завърши при равенство 0:0 с лидера в Група B на Шампионска лига - Клуб Брюж. "Дюшекчиите" играха близо 15 минути с човек повече и изпуснаха изключителни положения, докато ВАР отмени дузпа за гостите през първата част.

Гостите от Белгия започнаха по-добре срещата и получиха право да изпълнят наказателен удар в самия край на първото полувреме, но след намесата на видео-асистент арбитъра то бе отменено, а дори бе показан картон на нападателя за нарушение в атака. 

В началото на втората част гол на Атлетико бе отменен заради засада, а срещата се изнерви допълнително. В 82' Камал Сова получи втори жълт картон за грубо нарушение и остави отбора си с 10 човека. 

Това накара домакините да се активизират и в 89' Алваро Мората изпусна най-добрата възможност за "дюшекчиите" след като удара му от близка дистанция срещна главата на стража на Брюж. Две минути по-късно Куня пропусна да донесе победата за Мадрид, но отново Миньоле се намеси блестящо. 

С равенството Атлетико излиза на второ място във временното класиране с 4 точки, а белгийския тим е първи с 10 и е с една крачка в елиминационната фаза на Шампионска лига.

А ето как се разви срещата между Наполи и Аякс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички