Без контузии в Манчестър Юнайтед преди РБ Лайпциг


Без контузии в Манчестър Юнайтед преди РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images/Guliver

840 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще може да разчита на почти всичките си играчи в тазвечершния двубой срещу РБ Лайпциг в Шампионската лига. Защитникът Ерик Баи и халфът Джеси Лингард са единствените потенциални отсъстващи, което значи, че Единсон Кавани и Мейсън Грийнууд ще могат да вземат участие в срещата.

Антони Марсиал отново ще има възможност да играе за Манчестър Юнайтед, след като бе наказан в двубоя срещу Челси от Висшата лига. Алекс Телес и Аксел Туанзебе също могат да попаднат в стартовия състав. Двамата направиха впечатляващ мач срещу Пари Сен Жермен миналата седмица, но останаха на резервната скамейка при нулевото равенство срещу Челси. „Има някои футболисти, които са под въпрос, но това е нормално, след като имахме мач през уикенда, труден двубой срещу Челси. Съставът ни е сходен“, заяви Оле Гунар Солскяер.

Фред и Скот Мактоминей заформиха двойка в центъра на терена след паузата за мачове на националните отбори, което означава, че Пол Погба, Неманя Матич и Дони ван де Беек трябва да се задоволят с място на пейката. Двубоят между Манчестър Юнайтед и РБ Лайпциг е тази вечер от 22:00ч. А ето защо Ван де Беек не играе като титуляр според Сослкяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички