Бербатов: Няма какво да прощавам на сър Алекс за финала през 2011-а


Бербатов: Няма какво да прощавам на сър Алекс за финала през 2011-а
Снимка: Getty Images/Guliver

2018 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, говори за отношенията си с бившия си мениджър сър Алекс Фъргюсън. Той отново коментира изважденото си от групата за финала в Шампионска лига срещу Барселона през 2011 година. Българинът призна, че се е почувствал добре, когато в предговора си за книгата на играча Фъргюсън признава, че е допуснал грешка с решението за него.

"Когато за първи път видях написаното от него, почувствах много смесени емоции. На първо място, трябва да бъдете наистина силна личност, за да кажете "Съжалявам", а фактът, че той го направи само показва какъв човек е сър Алекс. Думите му ме накараха да се почувствам добре. Не бих казал обаче, че бях изненадан, защото винаги съм мислел, че имам място в отбора за този конкретен мач. Но това вече е в миналото и не можете да върнете времето назад", заяви Бербатов пред "The Guardian".

"Знам, че ако някой ден съм мениджър и моят отбор играе финал, ще трябва да направя същото нещо не само на един от моите играчи, но и на няколко от тях. Сега се опитвам да видя всички тези неща от гледната точка на мениджър", допълва бившият нападател.

Запитан дали е простил на сър Алекс за онова решение, Бербатов заяви: "Връзката ни е добра. Няма какво да му прощавам. Никога не съм изпитвал лоши чувства, просто бях разочарован. В началото реагирах импулсивно и наистина се разстроих. Но след това, с течение на времето, започваш да осъзнаваш това решение", каза още бившият футболист. А ето какво каза наскоро сър Алекс за невключването на Бербатов в групата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички