Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед – РБ Лайпциг в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Манчестър Юнайтед – РБ Лайпциг в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1387 0

Отборът на Манчестър Юнайтед посреща РБ Лайпциг на „Олд Трафорд“ тази вечер в мач от група H на Шампионската лига. Двата отбора заемат първите две места в групата, след като спечелиха първите си мачове преди седмица. Двубоят е с начален час 22:00 и ще бъде предаван по Ринг БГ, като срещата ще може да следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

ПРЕДИ ДВУБОЯ:

Манчестър Юнайтед не започна по най-добрия начин новия сезон. „Червените дяволи“ са едва на 15-тата позиция във Висшата лига през тази кампания. Въпреки че тимът записа победа при гостуването си на Пари Сен Жермен преди седмица, играчите на Оле Гунар Солскяер все още нямат успех на „Олд Трафорд“ до момента през сезона, като ще се опитат да сложат край на тази негативна серия довечера срещу РБ Лайпциг.

Въпреки че се раздели с голмайстора си Тимо Вернер, тимът на Юлиан Нагелсман започна по отличен начин новата кампания. РБ Лайпциг е на първо място в Бундеслигата след 5 изиграни мача и е загубил само 2 точки от възможни 15 до момента. В първия си мач от тазгодишното издание на Шампионската лига немският клуб не срещна никакви проблеми при домакинството си на Истанбул Башакшехир и ще опита да продължи добрата си серия на „Олд Трафорд“ тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички