Барселона отсвирил Мбапе, за да вземе Дембеле


Барселона отсвирил Мбапе, за да вземе Дембеле
Снимка: Guliver/GettyImages

1821 0

След фиаското с 1:4 от Пари Сен Жермен като домакин, Барселона продължи да бъде раздиран от критики и информации, свързани с футболистите на парижани. Шоуто във вторник вечер на „Камп Ноу” изцяло бе откраднато от Килиан Мбапе, който наниза три гола във вратата на Марк-Андре тер Стеген, а агентът Жуниор Мингея пред ‘Radio Marca’ потвърди, че каталунският гранд е преценил през 2017-а да привлече сънародника на Мбапе – Усман Дембеле през 2017-а, вместо да се подсили с Мбапе, след като Неймар напусна Барса посока именно ПСЖ.

„Когато се потвърди трансферът на Неймар, техническият екип и президентът на Барса имаха колебания за играчът, който искат да вземат. Те вярваха, че Дембеле е по-добър от Мбапе заради стила му на игра. Някой казваха, че Мбапе се ‘крие’ по терена и не искаха да го сравняват с други”, каза агентът, който е син на импресариото на легендарния Христо Стоичков – Хосе Мария Мингея, за испанското радио.

Агентът каза дори, че е имало подготвен договор за Мбапе и клубът е бил на прага да вземе играча.

„Бяхме близо до договорка за 130 милиона евро + 25 млн. допълнителни, а Мбапе щеше да получава между 10 и 16 милиона евро на година чисти пари”, каза още Жуниор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички