Барселона - Антверп по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Барселона - Антверп по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

2759 0

Барселона се завръща в най-престижния европейски клубен турнир Шампионска лига. Каталунците ще го сторят срещу съперник, който в близкото минало се изправи срещу българския първенец Лудогорец (повече за това по-долу в материала) - Антверп.

След като в предните две издания Барселона отпадаше още в груповата фаза (прецедент от много години насам), попадайки и в двата случая в група с Байерн Мюнхен, то този път каталунците изкараха късмет при жребия.

Той им отреди да са в една група с белгийския Антверп, португалския Порто и украинския Шахтьор Донецк. За последния е важно да се отбележи, че се намира в игрова криза и залага на далеч по-недоказани имена в сравнение с последните години.

Стартът пък е срещу отбор, който в близкото минало се изправи срещу Лудогорец. Двата тима го сториха в груповата фаза на втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Това се случи през сезон 2020/21, а Антверп спечели и двата мача, въпреки че "орлите" се разписаха и в двата случая (с 3:1 у дома и с 2:1 като гост).

Къде да гледаме Барселона срещу Антверп от Шампионска лига?

Срещата ще се състои на "Стадио Олимпико", където испанците домакинстват, докато стане готов "Камп Ноу". Мачът ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 1". Ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички