Байерн Мюнхен - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига?


Байерн Мюнхен - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

4729 0

Тази вечер от 22:00 часа Байерн Мюнхен посреща Манчестър Сити в четвъртфинален мач-реванш в Шампионска лига. Мисията на "баварците" обаче изглежда почти невъзможна, след като загубиха с 0:3 2 първия мач.

След равностойно първо полувреме, в което домакините излязоха с едни гърди напред след страхотния изстрел на Родри, след почивката „гражданите“ вдигнаха оборотите и постигнаха класически успех след попаденията на Бернардо Силва и Ерлинг Холанд.

Новият треньор на германците Томас Тухел бе категоричен след края на първия мач, че тимът не е загубил надежда, въпреки огромния пасив за наваксване на "Алианц Арена". В последните няколко дни, според него, спорът между Садио Мане и Лерой Сане е бил разрешен

Наставникът на "баварците" потвърди, че бившият нападател на Ливърпул ще бъде на линия за реванша. Ако не се стигне до чудо в Мюнхен, Манчестър Сити ще играе в спор за място на финала с Реал Мадрид, който снощи отстрани Челси.

Двубоят Байерн Мюнхен - Манчестър Сити ще бъде предаван пряко по bTV Action, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички