"Стъпка по стъпка": Томас Тухел начерта как иска да се развие мачът срещу Сити


"Стъпка по стъпка": Томас Тухел начерта как иска да се развие мачът срещу Сити
Снимка: Getty Images

1625 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори на пресконференция преди мача-реванш от четвъртфиналите на Шампионска лига. Баварците загубиха първата среща на "Етихад" с класическото 0:3 от Манчестър Сити.

Германският треньор вярва, че отборът държи съдбата си в свои ръце, като посочи, че всичко трябва да се случи стъпка по стъпка. Той призна, че при положителен резултат след първото полувреме ще шансовете ще се покачат значително.

"Вярваме в себе си и знаем, че можем да спечелим и двете полувремена. Ако го сторим, всичко може да се случи, особено ако имаме малко късмет, какъвто нямахме в първия мач. Ще се съсредоточим върху нещата полувреме по полувреме.

Да играем срещу Сити е огромно предизвикателство, те са в страхотна форма. Имаме нужда от малките моменти да са в наша полза, няма как да стане иначе. Знаем колко трудно ще бъде. Всичко е в наши ръце. Не сме сами - имаме добър отбор и имаме феновете. Трябва да вървим стъпка по стъпка. Ще бъде трудно, но ще се борим до края" - сподели Тухел.

Наставникът призна и че Садио Мане ще попадне в групата. Той допълни, че вече всичко е наред и конфликтът е оставен в миналото, като Мане и Лерой Сане са си стиснали ръцете.

Реваншът между европейските колоси е в сряда, 19-и април, от 22:00 часа българско време на "Алианц Арена". Ще можете да следите четвъртфинала от Шампионска лига Байерн Мюнхен - Манчестър Сити НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички