Павар: Ще сме разочаровани, ако не победим, виждали сме, че такива обрати са възможни


Павар: Ще сме разочаровани, ако не победим, виждали сме, че такива обрати са възможни
Снимка: Getty Images

886 0

Бранителят на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар бе играчът на баварците, който говори на пресконференцията преди реванша срещу Манчестър Сити. Вторият четвъртфинален мач между тях в Шампионска лига е в сряда, 19-и април, от 22:00 часа българско време.

Футболистът отбеляза, че отборът ще бъде много разочарован, ако не съумее да стигне до победата в предстоящия двубой. Освен това французинът посочи, че подобни обрати вече са правени. Байерн загуби с 0:3 първия двубой срещу "гражданите".

"Имахме добро първо полувреме срещу Сити. Ще бъдем разочаровани, ако не спечелим този път. Много сме мотивирани и сме в добра форма. В миналото сме виждали подобни обрати и знаем, че е възможно. Готови сме за мача. Знаем, че първият двубой не бе добър.

Но сега имаме нашите фенове зад нас и ще направим всичко, за да продължим. Трябва да играем нашата игра и ако имаме възможности за попадение, да се възползваме" - сподели Бенжамен Бавар.

Реваншът между двата отбора е в Германия на "Алианц Арена". Ще можете да следите четвъртфиналния двубой от Шампионска лига Байерн Мюнхен - Манчестър Сити НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички