Байерн Мюнхен - Галатасарай по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?


Байерн Мюнхен - Галатасарай по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

3452 0

Байерн Мюнхен ще трябва да забрави за безапелационната победа над вечния съперник Борусия Дортмунд, защото на пътя му застава съперник, гладен за успехи. Галатасарай гостува на "Алианц Арена" в двубой от 4-ия кръг на групите на Шампионска лига в сряда (08.11).

Формата на двата отбора

Баварците изглеждат фаворит както за спечелването на мача и своята Група "A", така и до известна степен за цялата надпревара. За разлика от Бундеслигата, в първия по сила европейски клубен турнир възпитаниците на Томас Тухел нямат грешка. Те постигнаха 3 от 3 победи, оглавявайки подреждането с 9 точки. Евентуален нов успех ще означава сигурно класиране в елиминациите. Последно германският колос се разправи именно с турския си опонент с 3:1 като гост.

Галатасарай от своя страна е длъжен да даде всичко, за да не изгуби срещата. "Жълто-червените" се наложиха над Манчестър Юнайтед, но допуснаха поражение от Байерн и реми с Копенхаген. Така те са втори с 4 пункта на сметката си. Зад тях дебне именно Юнайтед, който е с точка по-малко. 

Къде да гледаме двубоя?

Срещата между баварците и "лъвовете" е с начален час 22:00 ч. (българско време). Тя ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Voyo". А как протече предходният мач между Галатасарай и Байерн Мюнхен? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички