Смелият Галатасарай се пробва, но “баварската машина” не капитулира и в Истанбул (ВИДЕО)


Смелият Галатасарай се пробва, но “баварската машина” не капитулира и в Истанбул (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2534 0

Байерн Мюнхен продължава да мачка и в тазгодишната групова фаза на Шампионска лига. Баварците не се представиха на познатото високо ниво при визитата си на Галатасарай, но очаквано се наложиха - 3:1. 

През първата част Коман (8') и Икарди от дузпа (30') се разписаха за двата тима, но всичко се реши в заключителните 20 минути насред Истанбул. 

В крайна сметка Кейн и Мусиала оформиха резултата с попаденията си в 73-ата и 79-ата минута. Интересно е да се отбележи, че двамата си асистираха за головете. Така баварците изковаха първото поражение на Галатасарай през сезона. 

Гостите остават "властелин" в груповата фаза на надпреварата в последно време с уникална статистика, а през настоящата кампания са с пълен точков актив от 9 точки начело в група "А". 

Домакините обаче оставиха чудесни впечатления и имаха тотална доминация през първата част с близо 4 пъти повече голови положения (16:3), но след час игра баварците започнаха да отговарят на натиска. 

Следващата среща отново ще е между отборите, но на "Алианц Арена" - 8 ноември. Галатасарай е втори преди изиграването на Манчестър Юнайтед - Копенхаген с 4 точки, а датчаните са трети с една. "Дяволите" са последни с нулев актив.  

Следете всички двубои от Шампионска лига НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички