Томас Тухел много "доволен", а Един Терзич "брутално разочарован" след "Der Klassiker"


Томас Тухел много "доволен", а Един Терзич "брутално разочарован" след "Der Klassiker"
Снимка: Getty Images

996 0

Байерн Мюнхен успя да се наложи с разгромното 4:0 над Борусия Дортмунд насред "Сигнал Идуна Парк" в германското дерби, познато като "Der Klassiker". Двамата мениджъри - Томас Тухел и Един Терзич, очаквано - бяха на двата полюса след последния съдийски сигнал.

Радостта на Тухел

"Показахме това, което правим винаги. Играем според нашите стандарти, на нашето ниво. Справихме се чудесно днес. Доволен съм от отбора. Изиграхме чудесен мач и представянето ни бе великолепно. Гледаме само себе си. Опитваме да създаваме максимално много положения за гол. След мач като този със Саарбрюкен, бе важно да покажем правилната реакция. Показахме, че знаем важността на днешния двубой. Останахме спокойни до самия край. Въпреки това отпадането от купата толкова рано боли. С реакцията, която показахме днес, се видя, че отборът е на прав път", сподели Тухел.

Разочарованието на Терзич

"Брутално разочарован съм. Нищо не се получаваше, нито в защита, нито в нападение. Губехме топката след 4-5 секунди. След всеки втори пас трябваше отново да гоним съперника. Те направеха толкова много контраатаки, а ние не успяхме да се справим с бързината на техните играчи. За съжаление, не успяхме да покажем, че можем са се борим с Байерн. Единственото хубаво е, че винаги след подобни провали, успяваме да се изправим на крака, така че вярвам, че ще го направим отново", каза Терзич след последния съдийски сигнал.

За двата гранда следват предизвикателства в груповата фаза на Шампионска лига. Байерн ще мери сили с Галатасарай, а Борусия приема амбициозния Нюкасъл.

Последният в Германия удари Лайпциг, Байер би с 5 гола в Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички