Азар, Бензема и Асенсио карат Зинедин Зидан да мечтае в Шампионска лига


Азар, Бензема и Асенсио карат Зинедин Зидан да мечтае в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

2160 0

Реал Мадрид има нужда от 2 попадения срещу Манчестър Сити, за да продължат към 1/4-финалите на Шампионска лига. Зидан ще има на разположение изключителен атакуващ тризъбец, който да направи успехът възможен.

Със сигурност на “Лос Бланкос” няма да им бъде лесно. Манчестър Сити спечели с 2-1 гостуването си на “Сантиаго Бернабеу” в първия двубой между двата клуба, но Реал Мадрид е решен да го обърне. Зинедин Зидан никога не пренебрегва защитата, но знае, че успехът ще дойде от атаката и по-специално ще се разчита на Еден Азар, Карим Бензема и Марко Асенсио.

След рестарта на сезона в Ла Лига, единствено Бензема не получи почивка, но французинът се оказа един от основните футболисти в битката за титлата срещу Барселона. Капитанът Серхио Рамос бе другият играч, който допринесе много за това, Реал Мадрид да не загуби нито една среща след рестарта, а също така отбеляза много важни попадения.

Той обаче няма да може да вземе участие в мача срещу Манчестър Сити, заради наказание. В първия двубой между двата тима Рамос си изкара червен картон, което ще принуди Зидан да измисли как да се справя без най-важния си играч в реванша.

Марко Асенсио също е един от светлите лъчи за Реал Мадрид. Той се завърна след контузия и веднага започна да бележи. Еден Азар също се възстанови от контузия и все още има какво да доказва на Реал Мадрид. Всичко това, допълнено с чудесната форма на Карим Бензема оставя “белия балет” в битката за “ушатата”. А какво заяви Карим Бензема преди двубоя със Сити - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички