Предупреждението, което Варан отправи към Манчестър Сити преди сблъсъка в Шампионска лига


Предупреждението, което Варан отправи към Манчестър Сити преди сблъсъка в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1508 0

Рафаел Варан отправи предупреждение към Манчестър Сити преди гостуването на Реал Мадрид е реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига в петък (07.08). Първият двубой завърши 2:1 в полза на "гражданите", но от Реал са решени да преодолеят тази разлика и да се класират на 1/4-финал.

"Искаме да печелим всеки ден, ние сме Реал Мадрид. Искаме да спечелим всичко, което е възможно, така придобиваме и повече самочувствие. Нямаме други двубои преди този, така че трябва да се поготвим. Най-добрият отбор на деня ще спечели. Влизаме в този двубой гладни за успех и с необходимата решителност", заяви Варан във видеообръщение.

Той обаче е наясно, че няма да им е никак лесно. "Ще бъде труден мач срещу един много добър отбор. Първият двубой бе от топ ниво, с преса и от двете страни. Бе решен от малките детайли. И двата отбора обичат да държат топката, всичко е много интензивно и затова трябва да сме концентрирани. Това са най-добрите мачове в Шампионска лига, които се решават от много малко. Затова и обичаме тази надпревара", сподели още защитникът, като допълни, че е наясно, че постигнатото в последните години от Реал е нещо немислимо. А какво заяви Карим Бензема преди двубоя със Сити - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички