Атакуваха с камъни автомобила със семейството на треньора на Порто след загуба в Шампионска лига


Атакуваха с камъни автомобила със семейството на треньора на Порто след загуба в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1594 0

Семейният автомобил на треньора на Порто Серджио Консейсао бил „жестоко“ атакуван след тежката загуба от Брюж в Шампионска лига, съобщиха от пресслужбата на португалския гранд.

Според местните медии превозното средство, в което били жената и двамата синове на Консейсао, станало обект на нападение след поражението с 0:4 във вторник. Фенове хвърляли камъни и обиждали тримата, но, за щастие, те не са пострадали по време на инцидента.

"Порто абсолютно осъжда нападението срещу семейния автомобил на Консейсао, миналата вечер, извън „Ещадио до Драгао“. Клубът съжалява и за липсата на защита от властите и призовава извършителят или извършителите на този жесток акт да бъдат бързо идентифицирани и държани под отговорност“, се казва в съобщението на двукратния европейски клубен шампион.

Отборът на Консейсао остава без победа в Европа този сезон и е трети в Примейра лига, на три точки зад лидера Бенфика. 47-годишният специалист бе назначен на треньорския пост през 2017 г. и има осем спечелени трофея начело на „драконите“. А ето какъв срам бра Славия в младежката Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички