"Без въпроси": Треньорът на Порто изпита "болката" на Георги Дерменджиев (ВИДЕО)


"Без въпроси": Треньорът на Порто изпита "болката" на Георги Дерменджиев (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3303 0

Да отстраниш италианския шампион Ювентус от Шампионска лига може и да е голям подвиг, но очевидно не представлява особен интерес за репортерите. Късно снощи тимът на Порто изхвърли "бианконерите" от най-големия европейски клубен турнир, но след срещата техният наставник Серхио Консейсао изпадна в неловка ситуация.

Треньорът на Порто даде пресконференция след мача, която бе достъпна за репортерите през онлайн платформата Zoom. Консейсао се настани на своя стол в залата за пресконференции и очакваше да чуе въпроси от журналистите след големия успех на неговия отбор, но такива така и не бяха зададени.

След няколко подканвания от ръководителя на пресконференцията към репортерите да си зададат въпроси на пресконференцията настана пълно мълчание, а Консейсао трябваше да напусне залата без да е отворил и дума за мача, в който неговите възпитаници се представиха геройски.

Светкавичната пресконференция сериозно наподобяваше тази на бившия национален селекционер на България Георги Дерменджиев, който през миналата година изпита "болката" на това да не получи никакви въпроси към себе си и отбора му.

След загуба от Финландия Дерменджиев се появи на пресконференция, продължила секунди - подобно на своя колега от Португалия, който обаче имаше далеч по-големи поводи за радост. Все пак Консейсао намери трибуна, от която да изкаже впечатленията си от мача с Ювентус (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички