Ад на пътя! Фенове изоставят колите си, за да стигнат пеша за Ман Сити - Интер (ВИДЕО)


Ад на пътя! Фенове изоставят колите си, за да стигнат пеша за Ман Сити - Интер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3935 0

Фенове на Манчестър Сити попаднаха в ада на трафика, докато се опитваха да стигнат до стадион "Ататюрк" в Истанбул. Сити се изправя срещу Интер за титлата в Шампионска лига, като Хосеп Гуардиола се бори да спечели невероятен требъл.

Ужас за феновете още преди финала

И феновете на клуба пристигнаха на тълпи в турския град, който е домакин на финала, заедно с привържениците на Интер. Но те бяха блокирани в задръстване, преди мачът дори да е започнал.

Дори часове преди началото на мача, турският град беше доведен до потресаващ трафик. По главните пътища автомобилите са неподвижни дълго време и някои фенове са решили да се откажат от колите си и да стигнат до стадиона пеша - на километри от олимпийския стадион "Ататюрк".

И трафикът не е единственият проблем, тъй като общественият транспорт също понася огромен удар. TalkSport твърди, че техен репортер е заседнал във влак на метрото, за който се предполага, че е по-спокойна линия. Всички коли под наем са спрени да преминат границата с Турция. А любопитна статистика преди финала показва колко двубоя са били решени извън редовното време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички