Силва, след като спечели Шампионска лига: Изкушен съм да премина в ПСЖ


Силва, след като спечели Шампионска лига: Изкушен съм да премина в ПСЖ
Снимка: Getty Images

2295 0

Полузащитникът на Манчестър Сити - Бернардо Силва, е изразил желание да ппремине в друг клуб. Това е станало веднага след спечелването на Шампионска лига във финала срещу Интер, пише Goal.com, позовавайки се на TF1.

Малко след спечелването на златен требъл през сезон 2022//23 португалецът е обявил, че е "много изкушен" да премине в Пари Сен Жермен. От известно време френският шампион иска да го върне в Лига 1 и дори го е превърнал в приоритет през летния трансферен прозорец.

Изглежда, че след 6 години на "Етихад" крилото не се вижда повече в клуба. Той иска да започне ново предизвикателство, като се върне във Франция. Именно оттам - Монако, той премина в Манчестър Сити през 2017 година.

Според Goal.com все още не е имало преговори между двата гранда относно Силва. Португалецът обаче има действащ договор с "гражданите" и парижани трябва да изпратят оферта за него. Пазарната стойност на носителя на требъл е около 80 милиона евро. А ето на кой специален човек Силва посвети триумфа в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички