Шеф на европейски гранд за триумфа на Сити в Шампионска лига: Притеснен съм, парите им са безкрайни!


Шеф на европейски гранд за триумфа на Сити в Шампионска лига: Притеснен съм, парите им са безкрайни!
Снимка: Getty Images

1350 0

Почетният президент на Байерн Мюнхен - Ули Хьонес, не е във възторг от факта, че Манчестър Сити спечели Шампионска лига в края на сезон 2022/23. Причината за това са собствениците на английския гранд, който през тази кампания триумфира със златен требъл.

"Не става въпрос само за Манчестър Сити. Става дума за всичко, което идва от Близкия Изток. Наистина съм притеснен от това, което идва от Саудитска Арабия. Техните пари изглеждат безкрайни. Ние плащаме за това с цената на петрола", коментира Хьонес, цитиран от германски медии.

"Но няма смисъл да се оплакваме. Трябва да намерим други начини да се противопоставим на това. През следващите десет години това определено няма да е лесно. Но предимството е, че те могат да играят само с 11 играчи, а в един отбор могат да бъдат 15-16", продължи германецът.

"Така че в света винаги ще има повече от 50-60 добри играчи и ние трябва да стигнем до тях", завърши Хьонес. А легендата Тиери Анри беше на другата крайност - емоционално щастлив

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички