Арсенал - ПСВ по ТВ: Къде да гледаме завръщането на "топчиите" в Шампионска лига?


Арсенал - ПСВ по ТВ: Къде да гледаме завръщането на "топчиите" в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1317 0

Арсенал ще приеме ПСВ в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига за сезон 2023/24. "Топчиите" се завръщат в турнира на богатите за пръв път от 2017-а насам, а феновете на "Емирейтс" с нетърпение очакват сблъсъка.

За последно "топчиите" участваха в най-комерсиалния европейски турнир през сезон 2016/17. Интересното е, че тогава те бяха в група с българския шампион Лудогорец. Воденият от Арсен Венгер тим завърши на първо място, само за да срещне Байерн Мюнхен в осминафиналната фаза и да загуби с общ резултат 10:2.

През изминалата кампания Арсенал направи страхотен сезон и дори беше напът да спечели Висшата лига, но се сгромоляса в последните месеци от кампанията и бе задминат от Манчестър Сити. В крайна сметка, възпитаниците на Микел Артета завършиха втори, което им гарантира участие обратно в най-комерсиалния европейски турнир.

От другата страна, ПСВ се бори здраво с Фейенорд за титлата в Ередивизи през 2022/23, но подобно на Арсенал отстъпи и завърши на втората позиция. Мнозина са на мнението, че в Северен Лондон ни очаква доста здрав сблъсък.

Припомняме, че в група "B" са още отборите на Ланс и Севиля, които също играят по-късно днес (20 септември). 

Къде да гледаме Арсенал - ПСВ Айндховен по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Феликс Цвайер на "Емирейтс" ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко по българската телевизия "RING". А ето как започна новата кампания в Шампионска лига вчера (19 септември).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички