Антонио Конте: Бях близо до Реал Мадрид, но 2 пъти отказах


Антонио Конте: Бях близо до Реал Мадрид, но 2 пъти отказах
Снимка: Guliver/GettyImages

1168 0

Наставникът на Интер Антонио Конте разкри, че в миналото е отказвал два пъти на Реал Мадрид, тъй като не е искал да отговаря за отбор, който вече е започнал сезона си. Тази вечер двата отбора ще се изправят един срещу друг в Мадрид, като залогът е много голям. И двата отбора все още нямат победа в групата си.

"Фокусиран съм върху Интер и съм развълнуван. Създаваме нещо голямо и важно. Имах възможност да тренирам Реал Мадрид, но ситуацията не бе подходяща. Оценявам го. Бях много близо няколко пъти, но сезонът вече бе започнал и щеше да е много сложно. Обясних го, когато ми се обадиха", заяви Конте на пресконференцията преди двубоя.

Интер успя да постигне само две точки в първите си два мача в Шампионската лига през този сезон. Във всяка игра трябва да грабваме точки, да печелим. Няма отбор като Реал Мадрид. Това не е разходка. Ще излезем да се борим и сме готови за това. Няма да се крием ъгъла, за да получим удари. Ще се изправим срещу тях без страх, тъй като винаги."

Конте продължи да хвали треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан и разкри, че има страхотни отношения с французина. "Зидан е изключително момче, страхотен човек, с когото имам страхотни отношения“, отбеляза Конте. А къде може да гледате Реал Мадрид - Интер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички