Зидан: Мачът с Интер е финал, всеки в Реал Мадрид иска да пише история


Зидан: Мачът с Интер е финал, всеки в Реал Мадрид иска да пише история
Снимка: Getty Images/Guliver

1062 0

Зинедин Зидан е наясно, че много от мачовете на Реал Мадрид напоследък са като финали, но сблъсъкът във вторник вечер у дома с Интер може да допринесе дали мадридчани ще излязат от групата си в Шампионска лига. Реал Мадрид загуби от Шахтьор Донецк в първия двубой след това спаси точка в гостуването на Борусия Мьонхенгладбах.

"Познаваме опонентите си и е сложно. Те са добър отбор и много физически. И играят добър футбол. Още една трудна игра за нас. Това е финал", заяви Зизу за предстоящия двубой с "нерадзурите". 

На въпрос дали Еден Азар, Марко Асенсио и Карим Бензема може да достигнат представянето на Бейл, Бензема и Кристиано Роналдо, наставникът отговори: "Играчите, които са тук, винаги искат да пишат история. Тези трима, които току-що казахте, са важни и те със сигурност ще направят важни неща. Знам, че се говори за необходимост да се променят нещата в отбора, но това, което виждам отвътре е, че всички искат да спечелят и това е много добре за треньора".

Унижението на Барселона в Шампионска лига през миналия сезон и пропуските досега в Реал Мадрид в изданието през този сезон накараха някои анализатори да заявят, че испанският футбол вече не е толкова доминиращ, както преди, но Зидан смята, че това се дължи на отборите, които са по-добри сега. "Футболът става все по-равен. Няма малки отбори. Футболът става все по-труден и по-красив. Днес всеки може да спечели. Ето защо сме щастливи всеки път, когато печелим". 

A коя звезда на Реал Мадрид може да поеме по стъпките на Хамес Родригес?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички