Къде да гледаме двубоя Реал Мадрид - Интер в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Реал Мадрид - Интер в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1508 0

Голямото дерби на вечерта в Шампионска лига е между Интер и Реал Мадрид. Двата отбора бяха сочени за фаворити в своята група, но заемат последните две места. "Нерадзурите" имат 2 точки, а мадридчани едва 1.

Наставникът на "белия балет" Зинедин Зидан вече обяви, че този мач е като финал за тях, тъй като може да определи и съдбата им в турнира. "Познаваме опонентите си и ще е сложно. Те са добър отбор и много физически. И играят добър футбол. Още една трудна игра за нас. Това е финал", заяви Зизу за предстоящия двубой с "нерадзурите".

През уикенда Еден Азар, който беше дълго време извън игра заради контузия, показа признаци за връщане на формата с първи гол за клуба след 392 дни. Удар за Конте пък ще е отсъствието на голмайстора Ромелу Лукаку, който има травма в лявото бедро.

Италианският наставник няма да може да разчита още на Матиа Весино, Алексис Санчес и Стефано Сенси. Зидан пък ще бъде без контузените Даниел Карвахал, Начо, Алваро Одриосола и Мартин Йодегор, както и Едер Милитао, който в понеделник даде положителен тест за коронавирус. Двубоя Реал Мадрид - Интер ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Макс Спорт 3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички