Конте пътува към Мадрид с надеждата да триумфира над отбора, който можеше да тренира, ако не бе Рамос


Конте пътува към Мадрид с надеждата да триумфира над отбора, който можеше да тренира, ако не бе Рамос
Снимка: Guliver/GettyImages

1039 0

Антонио Конте и неговият Интер гостуват на Валдебебас в двубой срещу Реал Мадрид в Шампионска лига във вторник вечер. Играта ще бъде решаваща и за двата тима, като нито един от тях не е спечелил европейска игра през този сезон. Интер завършиха наравно и двата си мача до момента, докато Реал Мадрид загуби отбора си у дома от Шахтьор Донецк, преди да стигне до драматично  равенство в Борусия Мьонхенгладбах миналата седмица.

Конте пристига в Мадрид, като води солиден отбор, който ще се надява да спечели първата си победа и да нанесе истински удар върху шансовете за продължаване на испанския шампион. Има и един по-любопитен момент между двата тима и по-специално между Антонио Конте и Серхио Рамос. Капитанът на Реал Мадрид вероятно е причината италианецът да не е или поне не е станал треньор мадридчани. 

Името на Конте беше силно свързано с позицията след уволнението на Хулен Лопетеги и след унизително поражение с 5:1 от Барселона в Ел Класико, той изглеждаше готов да поеме работата. "Уважението се печели, а не се налага", каза Рамос по време на въпроса за евентуалното пристигане на италианеца и вместо това клубът назначи Сантяго Солари.

Съблекалнята не се интересуваше от треньор с интензивността на Конте и в крайна сметка те се ориентираха със Солари и последвалото завръщане на Зинедин Зидан. Сега Конте пристига с надеждата да триумфира над отбора, който можеше да тренира. А какво заяви Зинедин Зидан преди двубоя с Интер - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички