Анчелоти призна: Пуска в Шампионска лига двама дългогодишни играчи на Реал Мадрид, които обаче не са титуляри


Анчелоти призна: Пуска в Шампионска лига двама дългогодишни играчи на Реал Мадрид, които обаче не са титуляри
Снимка: Getty Images

1365 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори на пресконференция преди старта за тима в Шампионска лига. Първата среща на "кралския клуб" е срещу Унион Берлин и ще се състои на "Сантяго Бернабеу".

Опитният италиански наставник призна, че Дани Карвахал няма да вземе участие, като ще бъде заменен от Лукас Васкес. Той сподели и че Лука Модрич също ще започне като титуляр. Васкес и Модрич са едни от играчите, които са в тима от най-дълго време. Васкес обаче няма старт сред 11-те през този сезон, а хърватинът има само един мач като титуляр.

"Карвахал е претоварен и искаме да му дадем почивка, за да избегнем проблеми. Ще му направим прегледи утре (20.09). Чувства се добре и вярва, че няма нищо сериозно. Дано се възстанови скоро. Васкес ще играе вместо него.

Лука (бел. ред. Модрич) е добре, говорим с него, както и с всички останали. Личните ни взаимоотношения са много добри. Случва се да не играе толкова, колкото преди. Отношенията ни обаче винаги ще са фантастични. Утре ще играе" - призна той.

Кой е фаворитът за трофея в Шампионска лига според Анчелоти?

Освен това Анчелоти посочи и кой е големият фаворит за трофея в Шампионска лига по негово мнение, като допълни още, че се надява Реал да стигне далеч в надпреварата.

"Манчестър Сити е фаворит, защото има състав, с който спечели трофея миналата година, не се е променил много. Но в Шампионска лига, както винаги, във финалните фази има изненади. Виждам Реал като отбор, който ще се състезава до края. Никога не се имаме за фаворити, не мисля, че и Сити се има за такъв" - завърши той.

Анчелоти бе лаконичен и по темата за Рафаел Надал като президент на Реал, като посочи, че се радва, че Рафа е фен на отбора, но и че не може да го коментира. Наскоро Рафа Надал каза дали иска да наследи Флорентино Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички