Героят за Манчестър Сити: Красива вечер, знаехме, че ще е трудно срещу Реал Мадрид


Героят за Манчестър Сити: Красива вечер, знаехме, че ще е трудно срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1495 0

Бернардо Силва, който се отчете с 2 попадения за Манчестър Сити срещу Реал Мадрид за победата с 4:0 на "Етихад", даде интервю веднага след края на полуфинала в Шампионска лига. Португалецът заяви, че срещу мадридчани винаги е трудно и не пропусна да отдаде заслуженото на "лос бланкос".

Страхотната вечер за Сити

"Това бе една красива вечер за нас, за която знаехме, че ще е много трудно срещу Реал Мадрид. Да сме отново на финал - чувството е страхотно. Знаем, че имаме силни футболисти и всички на трибуните бяха невероятни. Знаем и колко трудни са Реал като съперник", каза Силва.

Представянето на Силва

"След 2:0 започнаха да ни атакуват и пресират. Бяхме настойчиви, организирани и сега сме щастливи. Моето представяне в Мадрид не беше на ниво и исках да компенсирам днес. Не се чувствах добре и исках да направя всичко по най-добрия начин. Вкарах хубав гол, а и след това още един с глава - доволен съм".

Финалът срещу Интер

"Да, гледах Интер. Играят много организирано, обърнах внимание на двубоите им срещу Барселона и моят бивш  тим - Бенфика. Интер е много опасен, но ние ще дадем най-доброто от себе си".

Титлата в Англия

"Още в следващия мач искаме да победим Челси и да станем шампиони. Определено ще дадем пълна газ през предстоящия уикенд", добави още португалецът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Коментарът на Карло Анчелоти след Манчестър Сити - Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички