Алегри: Радващо е, че големите отбори отново се страхуват от Ювентус


Алегри: Радващо е, че големите отбори отново се страхуват от Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

1215 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри предстоящите срещи с Реал Мадрид от 1/4-финалите на Шампионска лига няма да са реванш за загубения финал в Кардиф с 4:1.

"Радвам се, че успяхме да променим нагласата в последните години и отново се страхуват от нас големите отбори в Европа. Срещата утре няма да бъде реванш за загубения финал в Кардиф преди година. През последните години срещнахме почти всички големи отбори и постигнахме добри резултати. Щом играеш с най-добрите в света, получаваш допълнителен стимул. Реал Мадрид е отбор, съставен от много феномени като Роналдо и Серхио Рамос и показваме нужното уважение", заяви специалистът. 

"Утре ще играем у дома и трябва да се възползваме от тази възможност. Понякога изглежда, че Реал те остава да играеш, но след това е готов да те накаже. Поздравявам Зидан за успехи, които постигна в толкова кратък период. Утре ще опитаме да задържаме топката, но ако трябва да се защитаваме, ще го направим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички