Зидан: Реал е всичко за мен


Зидан: Реал е всичко за мен
Снимка: Guliver/GettyImages

1252 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че предстоящите сблъсъци в Шампионска лига срещу Ювентус са специални за него, тъй като и двата тима са му дали много.

"Мачовете между Реал и Ювентус са особени за мен, тъй като и двата тима са ми дали много. Ще се опитаме да спечелим двубоя, знаем, че мачът срещу Юве няма да е лесен, ще е тежък и сложен, тъй като те са по-добри спрямо миналата година. Хората могат да определят който си искат отбор за фаворит, но положителния изход не ни е гарантиран, трябва да докажем, че сме по-заслужилия тим, който да продължи към полуфиналите. Трябва да играем добре, за да отстраним Ювентус.", коментира Зидан.

"За мен Реал е всичко, защото ми е дал всичко във футбола. Спомням си, когато президентът Флорентино Перес ме доведе тук. Дължа му всичко, като футболист, а сега и като треньор, тук съм вече 17-18 години, дължа всичко на президента, на феновете, които винаги са ми показвали само любов", допълни още той. Ювентус и Реал Мадрид излизат един срещу друг на 3 април от 21:45 часа, а първият двубой е в Торино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички