Куп проблеми, но солиден стартов състав на Ювентус срещу Реал Мaдрид


Куп проблеми, но солиден стартов състав на Ювентус срещу Реал Мaдрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3338 0

Старши-треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри има няколко сериозни проблема преди първия мач от четвъртфиналите между "бианконерите" и Реал Мадрид в Шампионска лига. Италианският специалист няма да може да разчита на двама от титулярите си поради наказания, а това ще доведе до невъзможността да бъде използвана схемата 3-5-2, на която често Алегри залага в последните две години.

Една от големите въпросителни е в халфовата линия - кой ще замести Миралем Пянич в сърцето на полузащитата? Кандидат №1 е младокът Родриго Бентакур, който играе рядко в първия си сезон на "Алианц Арена" в Торино, но е най-добрият вариант в момента, пише "Sky Italia". Възможен вариант за титуляр е и Квадво Асамоа, който пристигна от Удинезе като дефанзивен халф, но по-често е използван като ляв бек или ляво крило.

Мехди Бенатия също е наказан, което означава, че партньор на Джорджо Киелини в защита ще бъде Андреа Барзали, докато Матия де Шильо ще оперира отдясно на отбраната. Добрата новина в отбора е, че напълно възстановен е Алекс Сандро и той ще започне като титуляр срещата.

Марио Манджукич също попада в групата на Ювентус, но по всяка вероятност ще остане на пейката заради силната форма, показана от Дъглас Коста в последния месец.

Вероятен титулярен състав на Ювентус (4-3-2-1): Буфон, Де Шильо, Киелини, Барзали, Сандро, Кедира, Бентакур, Матуиди, Дибала, Коста, Игуаин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички